Lonjakkan Leads Whatsapp

Letupkan jumlah leads ke Whatsapp hingga 5 kali ganda!

Hanya dengan menggunakan link khas hantarke.com, conversion leads ke whatsapp daripada iklan facebook anda akan meningkat berlipat kali ganda daripada sekarang.

Cost Per Lead Juga Jadi Rendah

Apabila conversion meningkat, kos per leads automatik jadi lagi rendah.

Pendek kata, kita boleh grow bisnes kita dengan pantas apabila kita guna hantarke!

Ikut 3 Langkah Ini -->

1

Masukkan maklumat


2

Copy link di bawah

3

Paste pada iklan anda

Paste sahaja di mana-mana anda mahu promosi produk dan servis anda!

Ada yang paste pada Facebook post, ada yang paste pada Facebook ads, malah ada yang paste pada Twitter juga

Apa Yang Berlaku Sebenarnya?

1) Apabila prospek klik link hantarke, ia akan bawa ke satu kod hantarke yang special

2) Kod tersebut akan loading dan automatik buka aplikasi Whatsapp di phone dan juga di laptop

3) Aplikasi whatsapp yang dibuka sudah tersedia dengan nombor telefon anda dan juga ayat tadi

4) Leads tadi hanya tinggal tekan butang send sahaja untuk jadi leads anda. Sangat mudah!

ADA LAGI !

Retarget Prospek yang tak jadi Leads

Daftar akaun dengan hantarke secara percuma, dan tuan-puan boleh letak FB Pixel pada kod special hantarke.

Dengan itu, tuan-puan boleh buat satu custom audience khusus daripada 'visitor hantarke' tuan-puan dan buat iklan untuk target kepada mereka.

Taktik inilah yang buat semua prospek dihantui setiap masa, sehinggalah mereka datang menyerahkan diri.

Conversion boleh mencecah 7 kali ganda apabila kita retarget!

Love Hantarke

"Saya cuba hantarke ni sebab ternampak sekali imbas pada post Tuan Izwan Wahab. Sekali cuba tak sangka leads masuk berbondong-bondong. Sebelum ni biasa-biasa ja."

"Akak memang dah lama pening fikir kenapalah iklan dah banyak keluar duit tapi yang wassap tak berapa nak ramai. Rupanya ramai prospek tu malas nak taip kat wassap. Hantarke buat prospek jadi mudah nak wassap. Puas hati betul."

"Aku tak tahu la nak cakap apa kalau korang tak pakai hantarke ni. Macam membazir duit iklan campak kat longkang. Hantarke ni buat bisnes online aku yang payah nak hidup ni jadi side income yang strong. "

"Sebelum ni memang ada pakai sistem lain, tapi tak sama dengan hantarke. Sekarang lagi banyak leads yang masuk berbanding sistem sebelum ni. Yang paling best: Percuma!"

PERCUMA